Skip to main content
Apžvalgos

Kalėdinis pramoginių šokių konkursas „Kalėdukas 2018“

By 13 gruodžio, 2018No Comments

   Gruodžio 13-ąją Kupiškio kultūros centre tradiciškai lingavo šokiai. Sulaukus žiemos, pas mažuosius rajono šokėjus, atkeliavo šventė – kalėdinis pramoginių šokių konkursas „Kalėdukas 2018“. Tiesa, nors konkursui ruoštis reikėjo, tačiau buvo verta – visi šokėjai buvo pastebėti ir įvertinti medaliais bei simbolinėmis dovanėlėmis.

   Šiame konkurse teisėjavo šokėjai vaikai: Emilijus, Viltė, Aronas, Nikolė, Haroldas ir Ainė. Kiekvienas jų parodė ir po kitą savo talentą ar hobį, įrodydami kokie smalsūs, kūrybingi ir drąsūs jie yra. Taip pat teisėjai dovanojo ir šokių pasirodymus. Ant parketo sukosi Kupiškio kultūros centro pramoginių šokių kolektyvo „Amrita“ darželinukų ir pradinukų grupės (vad. Irina Bubnova). Pirmą kartą šventėje dalyvavo lopšelio-darželio „Obelėlė“ Zumba kids (vad. Karina Jankauskienė) ir lopšelio-darželio „Saulutė“ šokių grupės (vad. Sandra Jakšienė). Mažieji šokėjai nepamiršo ir tėvelių, konkurso metu stipriai kumščius laikančios mamytės ir tėčiai, buvo iškviesti į šokių aikštelę. Juk taip lengviau ir įtampą nuimti, ir mažiesiems šokėjams linksmiau.

   Konkursą organizavo Kupiškio kultūros centras ir pramoginių šokių kolektyvas „Amrita“. Jį vedė nuostabi šokėjų pora – Gabrielė Kareivaitė ir Antanas Striganavičius.

   Atsisveikindama Kupiškio kultūros centro choreografė Irina Bubnova visiems konkurso dalyviams ir jų palaikyti atvykusiems palinkėjo šiltų, gražių ir prasmingų artėjančių švenčių. Mažųjų „Amritos“ šokėjų tėveliai padėkojo vadovei, choreografei I. Bubnovą už kantrybę ir linkėdami taip pat gražių švenčių, įteikė dovanėlę.

 

Kupiškio kultūros centro informacija

kkc

Author kkc

More posts by kkc
Eiti prie turinio