Skip to main content
Apžvalgos

Lėlių teatrų festivalis „Vaikai ir lėlės“

By 9 spalio, 202013 spalio, 2020No Comments

Spalio 7-9 dienomis Kupiškio kultūros centre vyko jau trečiasis lėlių teatrų festivalis „Vaikai ir lėlės“. Tiesa, festivalio dangų apgaubė kiek niūrūs debesys, nes dėl rajone uždraustų renginių žiūrovai negalėjo dalyvauti festivalio vyksme. Šiomis dienomis kultūros centre vyko spektaklių ir edukacijų filmavimas. Visi pasirodymai jau spalio pabaigoje nuguls į skaitmenines atmintis ir bus įteikti šešiolikai rajono ugdymo įstaigų, dalyvaujančių projekte.

Nuoširdžiai džiaugiamės, kad šių metų festivalyje dalyvavo ir nuotaikingą atmosferą kūrė: Vilniaus teatras „Lėlė“, šeimos teatras „Lino lėlės“, Kauno valstybinis lėlių teatras, Panevėžio lėlių vežimo teatras, klounų studija „Dulidu“, Klaipėdos lėlių teatras ir lėlių teatras „Avilys“.

Tačiau festivalis dar nesibaigė, juk liko neįteikti šaunūs rėmėjų prizai: šokoladai, „SimBa vaikams“ sukurtos festivalio simbolio lėlės ir technikos parduotuvės „TECHasas“ įsteigta planšetė! Spalio 21-22 dienomis vaikų numylėtinis Babausiukas ir raganaitės atkeliaus į ugdymo įstaigų kiemelius bei burtų keliu apdovanos tuos, kurie iki spalio 20 d. atsakingai nuspalvos specialiai festivaliui sukurtas knygeles.

Primena, kad prie Kupiškio kultūros centro yra įrengta smagi Babausiuko karuselė, kviečiame atvykti ir įsiamžinti. Smalsusis Babausiukas kartu su raganaitėmis nekantrauja pamatyti Jūsų užfiksuotas nuotraukas, kurias galite įkelti į žemiau esančią komentarų juostą.

Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba (www.ltkt.lt) ir Kupiškio rajono savivaldybė.

Kupiškio kultūros centro informacija

 

kkc

Author kkc

More posts by kkc
Eiti prie turinio