Skip to main content
Apžvalgos

Romansų popietė „Rudens reveransas“ Šimonyse

By 26 lapkričio, 201829 lapkričio, 2018No Comments

   Lapkričio 24 d. Kupiškio KC Šimonių padalinyje vyko regioninė romansų popietė „Rudens reveransas“. Koks gražus gali būti ruduo, sugėręs praėjusios vasaros šviesą ir šilumą – ryškus, gyvastingas, džiuginantis spalvomis ir brandos pilnatve… Ir koks nykus gali būti ruduo, atšiauria žvarba geliantis sąnarius, širdį ir sielą, nepaliekantis vilties savo pilkumu …

   Džiaugiamės, kad su mumis kartu nusilenkti rudeniui atvyko kolektyvai iš Anykščių KC, Ažuožerių skyriaus romantinio dainavimo grupė „Romantika“ (vad. Alvyra Simanonienė), Pasvalio KC Pušaloto padalinio moterų vokalinis ansamblis  „Žolyna“ (vad. Virginija Skupienė), Panevėžio miesto Šaltinio progimnazijos retro ansamblis „Šaltinėlis“ (vad. Virginija Skupienė) atšventęs savo 20-metį, taip pat, tos pačios mokyklos ansamblis „Aguona“ (vad. Virginija Skupienė) ir Kupiškio KC meno kolektyvai, tai Skapiškio padalinio mišrus ansamblis (retro grupė) „Alkasalis“ (vad. Virginija Skupienė) ir Šimonių padalinio moterų vokalinis ansamblis „Šilagėlė“ ir duetas (vad. Virginija Skupienė). Renginio vedėjos – Sandra Ratkutė ir Zita Naciuvienė.

   Ansambliams padėkas įteikė Kupiškio rajono savivaldybės meras Dainius Bardauskas taip pat meras tarė padėkos žodį ir įteikė gėlių ansamblių vadovėms, Šimonių padalinio kultūrinės veiklos vadybininkei įteikė naują 2019 metų kalendorių.

Kupiškio KC Šimonių padalinio informacija

 

kkc

Author kkc

More posts by kkc
Eiti prie turinio